Përfshihuni në Amikumu

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAmikumu po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

487

Vargje

103

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Amikumu përmban aktualisht 487 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Amikumu, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti